ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Nisan 2024 Cumartesi 16:10

Göz göre göre felakete sürükleniyor

Göz göre göre felakete sürükleniyor

Genç yaşında ünlü olan Miley Cyrus, kendini yok eden bir hayatın içine attı...


Dünya çapında şöhrete kavuşan Miley Cyrus felakete sürükleniyor. Evinde alkolün su gibi aktığı, çeşit çeşit uyuşturunun denendiği partiler veren şarkıcının sonu Lindsay Lohan’dan beter olabilir. Eğer yaşam sanatı taklit ediyorsa, Miley Cyrus’ın hit şarkısı ‘Can’t Be Tamed/Ehlileştirilemez’, inatçı ergenin giderek çılgınlaşan dünyasının içyüzüne ilişkin ipucu veriyor demektir. Miley’nin annesi Tish kızına müdahele etmek yerine, bir aile dostunun ‘In Touch’ dergisine anlattığı gibi gözlerini olanlara kapatmış durumda. Miley’nin basın danışmanı ise şarkıcının artık kontrol dışı olduğu iddialarını reddediyor.

BOŞANMA OLUMSUZ ETKİLEDİ

Miley’nin babası Billy Ray’in, 17 yıllık karısını boşamak için ekimde mahkemeye başvurması aslında ergen şarkıcıyı çok olumsuz etkiledi. İddiaya göre zor zamanlar geçiren Miley, davranışlarıyla rol yapıyor. Ve reşit olmasının verdiği güçle, özgürlüğünün daha fazla tadını çıkarıyor. Arkadaşlarıysa onun kontrolden çıkmasından korkuyor.
Bir aile dostu ‘In Touch’ dergisine şunları söylüyor: “Evinde her zaman partiler veriyor. Zamanını ailesi ve arkadaşları arasında paylaştırmış durumda. Mahallesindeki komşuları, çocuklarını Miley’den uzak tutuyor. O ise baştan çıkarma taktiklerini çoğaltıyor. Miley’nin partilerine katılan çocuklar her türden uyuşturucuyu deniyor. Sorun, ailesinde veya çevresinde kimsenin ona karşı yeterince sert olmaması. İstediği her şeyi yapmasına izin verilmiş durumda. Billy Ray, yaptığı yanlışları görmeye başlasa da diğerleri artık çok geç kalındığının farkında. Artık Miley’nin mekanında olan tek şey gürültülü müzik, litrelerce alkol ve bütün gece parti!”

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER