ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Nisan 2024 Cuma 13:53

Göz yaşları sel oldu!

Göz yaşları sel oldu!

Polat'ın yaşama sevinci Nazife Anne, canlı yayında binleri ağlattı.


Kurtlar Vadisi Pusu'nun hayat ve huzur kaynağı Nazife Anne(Serpil Tamur) önceki gün yazete.com canlı yayınına katıldı. Binlerce insanın pür dikkat izlediği yayında Vadi hayranlarının yönelttiği samimi sorular, Nazife Anne'yi göz yaşlarına bağdu.

BUNU UNUTMAYIN!

"Ne olur ölmeyin. Polat ve Ömer Baba ne yapar?. Tüm anneleri temsil ediyorsunuz" sorularına karşılık Nazife Anne hayranlarına şöyle seslendi: "Ben hepinizin annesiyim, bunu unutmayın. Diziden çok şey öğreneceksiniz."

İşte Nazife Anne'ye sorulan sorular ve cevapları:

Türk milletinin annelerini çok iyi temsil ediyorsunuz. Son sahneyi izlerken kahroldum. Siz diziden neden ayrılıyorsunuz?

Bende bilmiyorum. Senaristlere sormak lazım. Ayrıca eğer tüm anneleri temsil edebiliyorsam ne mutlu bana...

Size anne diyebilirim? Ne olursunuz siz ölmeyin. Herkesin bir anneye ihtiyacı var. Vadi de siz olmadan yapamaz.

Ne kadar çok kişinin annesi olursam o kadar mutlu oluyorum. Her şey senaryoya göre yapılıyor. Bir taslak çiziliyor ve ona göre gidiliyor. İnanın bundan sonra ben de var mıyım, yok muyum? Bilmiyorum.

Halen son sahnenin şokundayım ve ağlıyorum. Öldürün artık şu Ersoy’u…


Yapmayın çocuklar, ben zaten çok duygusal bir insanım ağlarım beni çok mutlu ettiniz.

HEPİNİZ SIĞARSINIZ ORAYA

Kurtlar Vadisi’nden ayrılacak mısınız? Sizi çok seviyoruz. Ne olur gitmeyin.

Sevgi o kadar önemli ki benim hayatımda. Özellikle de karşılıksız sevgi… Bu nedenle de rolüm bana çok yakın geldi. O kadar geniş bir kalbim var ki, inanın hepiniz sığarsınız oraya...

AYNIYIZ

Dizideki karakterinizi çok başarılı buluyorum. Normal yaşantınızda Nazife Anne gibi misiniz?

Evet, gerçek yaşantım da aynıyım. Bana çok yakın bir anne kalıbı. Benim içimden bir parça gibi. Bende o kadar sakin ve aklıselim biriyim.

ÖLENLE ÖLÜNMÜYOR

Nazife Anne ölecek mi? Ölürse Polat Alemdar ve Ömer Baba ne yapar?

Ölenle ölünmüyor biliyorsunuz. Onlarda mutlaka bir yolunu bulacaklardır.

Oyuncu olmak için ne yapabiliriz?

Oyuncu olmak için mutlaka eğitimini alacaksınız. Yani okuluna gideceksiniz ya da açılan kurslara gideceksin. Pana Akademi'yi tavsiye edebilirim birçok konuda ders veriliyor.

BU ROL BİÇİLMİŞ KAFTAN

Çekimlerde zorlanıyor musunuz ve bu rolü nasıl kabul ettiniz?

Bu rol benim için biçilmiş kaftan. Yüreği kocaman bir anneyi oynamaktan güzel bir şey olabilir mi? Ben konservatuara gittim. Gencecik bir kızdım, tiyatroda oynamaya başladım. Şu anda 67 yaşındayım. Bu yaşıma kadar sinemada, televizyonda ve tiyatroda oynadım. Bu işin dersini veriyorum üniversitede. Oyunculuğu çok seviyorum ve hiç zorlanmıyorum.

Diziden ayrıldınız mı? Yeni projeleriniz var mı? Bir de bir sonraki bölüm hakkında ipucu verebilir misiniz?

Bugün perşembe ve tredman(geliştirim senaryosu) gelmedi. Çekimler dizi başladıktan sonraki gün başlıyor. Yani biz de yarın öğreneceğiz. Kimse inanmıyor ama biz de sizlerle birlikte gidiyoruz ve öğreniyoruz.

Lütfen diziden çıkmayın. Bir de siz giderseniz ne olacak Vadi’nin hali? Londra’dan selamlar

Selamlar inşallah ayrılmam. Tabi buna senaristler karar veriyor.

Dört arkadaş birlikte yazıyoruz. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, bu yaşta bu kadar güzel nasıl olunabilir. Bir de annelerimizi çok iyi yansıtıyorsunuz. Dizinin farklı boyutlara taşınmasını istiyoruz.

Bunları mutlaka senaristlerimiz dikkate alacaklardır. İletmesi bizden...

Başladığı günden beri Kurtlar Vadisi’ni izliyorum. Sırf sizin için kaç tane iş değiştirdim. Vadi Nazife Anne’yle başladı ve onunla bitsin istiyoruz.

Şu anda tutmasam ağlayabilirim.

Kurtlar Vadisi’nin son sahnesi beni çok üzdü. Tüm Türkiye’nin annesine yapılan saldırı yüzünden… Dizide oluşturduğunuz aile ile huzur veriyorsunuz. Ne zaman sizin sahneniz gelse pür dikkat izliyoruz.

Çok teşekkür ederim. Bende hepinizi çok seviyorum.

Serpil Hanım Belçika’dan yazıyorum. Bugün belki de Nazife Anne’nin ölüm sahnesini izledik. Polat, Ebru'yu sevmiyorken neden bunu onaylamıştınız?

Unutmayın ki bizler senaristlerimizin yazdığı ve uygun gördüğü rolleri oynuyoruz. Yani biz sadece yazılan cümlelere hayat veriyoruz.

Polat Alemdar’ı ve Ömer Baba’yı çok seviyorum. Ömer Baba’yla siz çok güzel oynuyorsunuz.

Ne mutlu bize… Çok sağolun…

POLAT ÇOK SEVECENDİR

Serpil Hanım evli misiniz? Polat’ı gerçek hayatta da seviyor musunuz yoksa aranız bozuk mu? Birde çocuklarınız sizi kıskanıyor mu?

Tam 41 yıllık evliyim. İki tane kızım var. Hatta birini geçen ay evlendirdim. Buraya gelmeden önce de onun evinde yemekteydim. Onlar beni kıskanmıyorlar. Ayrıca Necati ile aram çok iyi çünkü çok saygılı ve yüreği kocaman biri. Bu zamana kadar sevmediği kimseyi görmedim, çok sevecendir.

HAKSIZLIK OLUR AMA...

Dizide Nazife Anne karakteri baştan beri var. Sizce ölmesi haksızlık olmaz mı?

Bence de haksızlık olur ama maalesef bizim elimizde olan bir şey değil…

O EL ÖPÜLMEZ Mİ?

İnşallah diziden ayrılmazsınız. Bu sefer de iyilere bir şey olmasın. Polat Alemdar’ında dediği gibi ‘’o el öpülmez mi?’’

Özel hayatımda da bunlarla karşılaşıyorum. Sokakta da 'elinizi öpebilir miyim?’’ diyorlar. Böyle el üstünden tutulmak harika bir duygu…

İngiltere’den yazıyorum. Vadi bu sezon bitecek mi?

Bu sezon bitip bitmeyeceği belli değil. Henüz bu konuda da bilgi verilmedi bize. Ama öğrenirsem sizleri aydınlatacağım.

KURTLAR VADİSİ EN İYİSİ

Nazife Anne bizi bırakma…

Bende istemiyorum yanaklarından öpüyorum seni…

Dizi olarak ilk Kartal Tibet’le Samanyolu’nu çektim. Sonrasında birçok önemli rolde oynadım. Tabi Kurtlar Vadisi bunların arasında en önemlisi. Onun dışında çok güzel filmler yaptım. Bu nedenle kendimi çok şanslı sayıyorum.
Sizinle çok samimi bir şey paylaşmak istiyorum: Ablamı kaybettim ve dedim ki ‘’hiç bir acı artık beni etkilemeyecek.’’ Ardından annemi kaybettim ve o zaman büyüdüğümü anladım. Evlatlar aynı Polat’ın annesine sahip çıktığı gibi siz de sahip çıkın…

Nazife Anne’yi ve Ömer Baba’yı çok seviyorum. Lütfen diziden çıkmayın.

Ah canlarım benim, ne kadar çok yazdınız bunları. Keşke biz karar verebilsek…

Kurtlar Vadisi Türkiye'nin bugüne kadar yaptığı en güzel dizi. Ölürseniz Ömer Baba’yı ve Polat’ı nasıl bırakacaksınız?

Bence de Türkiye’nin en iyi dizisi… Bende ne Polat’ı ne de Ömer Baba’yı bırakmak istemiyorum. Kusura bakmayın çocuklar, oyunculuk işte böyle bir şey, hemen duygulanıyoruz…

Nazife Anne ben bu dizinin fanatiklerindim. Dizide mükemmel bir kadro ve takım gücü var ama sürekli sevilen yüzler diziden ayrılıyor. Polat’ı benim yerime öperseniz çok sevinirim. Memati ve Abdüley’de dahil…

Tabi öperim. Sizin de yanaklarınızdan öpüyorum. Bu soru için çok teşekkür ederim...

Seni çok seviyorum. Dizide yaptığın böreği bize de yapar mısın?

Tabi. Üstelik ben çok güzel börek yaparım. Umarım bir yerlerde karşılaşırız ve size börek açarım.

Dizideki gibi gerçek hayatta da çocuklarınız üstüne titriyor musunuz?

Benim iki kızım, iki damadım, ikide torunum var. Hepsinin üstüne Polat’a düştüğüm gibi düşerim. Yalnız doğumunu yaptığım için değil tüm gençleri sevgiyle kucaklıyorum. Benim en bol şeyim sevgim ve bunu herkesle paylaşmak beni çok mutlu ediyor.

Ben 6 aylık hamileyim. Allah izin verirse bir kızımız olacak. Ben sizi kendime örnek anne modeli olarak görüyorum.

Ne mutlu bana ki böyle sorularla karşılaşıyorum. Allah ananlı babalı büyütsün benim de 2 erkek torunum var.

Biraz benim bugüne kadar yaptığım dizilerden bahsetmek istiyorum. Mesela Bizim Aile dizisinde 7 çocuk annesiydim. Ne güzeldi, çok çocuğum olsun istiyorum hep. Diğer dizilerimin bazılar: Tanrı Misafiri, Ah Bir Zengin Olsam, Aşkımızda Ölüm Var, Nehir… Ne güzel dizilerdi… Ne kadar çok sizlerle birlikte olmuşum. Ne kadar güzel...

Benim amcamla yengemde Devlet Tiyatrosu oyuncuları. Bu dizi başladığında 18 yaşındaydım şu anda 26 yaşındayım ve baba olacağım.

Dizi başladığında herkes çok gençti ve bu süreçte herkes biraz yaş aldı. Bende geçenlerde kendi aramızda konuşurken ‘’yaşlandım’’ dedim. Ama güzel bir birliktelikti. Ayrıca ne mutlu sana ki evlat sahibi oluyorsun bundan sonra hayat senin için çok farklı olacak.

Nazife Anne bu böyle olmayacak daha Ersoy’un cenazesine katılmadan ölemezsin. Senaristlerin numarasını verin biz görüşelim.

Çok samimi bir itirafta bulunacağım numaralarını bende bilmiyorum. Ersoy’un ne suçu var o da bir rolü canlandırıyor.

BEN DE SİZE EVLATLARIM DEMEK İSTİYORUM

Bakü’den yazıyorum sizi çok seviyorum annem…

Ne kadar güzel ya annemi kocaman yazmış ve anne dememiş ‘’annem’’ demiş. Ben de size ‘’evlatlarım’’ demek istiyorum.

Kaç yaşında tiyatrocu oldunuz?

Benim oyunculuk yaşantım 13 yaşında tiyatroyla tanışmakla başladı. Memleketim İzmir’de Polyanna oyunu sahnelenecekti. Bir sınav düzenlendi, ona girdim ve kazandım. Polyanna rolü benim için çok önemli. Ondan beri her şeye iyi tarafından bakmayı öğrendim. Sonrasında Hocam, ’’mutlaka konservatuara gideceksin’’ dedi. Okulu bitirip Devlet Tiyatrosu'na girdiğimde 19 yaşında yaşındaydım. İşte Nazife Anne’nin de bu tarafı da Polyanna rolüme dayanıyor.

Polat’ın annesi ve babası bizim de anne ve babamız.
Biz de öyle hissediyoruz. Sekiz yıl çok uzun bir zaman ve bunu kelimelere dökmek çok zor geldi bana şu an. Raci Şaşmaz ve senaryo ekibi bize evlat acısı yaşattılar. Bir de anne acısı yaşatmasınlar.

Ben sizin hep anneniz olacağım. Dışarıda karşılaşanlar da aynı şeyi söylüyorlar. Tabi Raci Şaşmaz’a da bunu iletelim.

Serpil Anne set ortamında yaşadığınız ve unutamadığınız bir anınız var mı?

Böyle bir soruyla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Aklıma gelmiyor şu anda ama tiyatrodayken yaşadığım bir anım var. Bir oyunda elimde sigara vardı. Sahnenin tam önünde oynuyorum, sigarayı ağzıma tutuyorum ama yakmamam gerekiyor. Sahnenin sonuna doğru önden bir beyefendi önden geldi ve sigaramı yaktı. Hayatımın en zor anıydı. Rolü nasıl yapacağımı ve tiradları söylemeden sahneyi nasıl geçireceğimi bilemedim. Çok gençtim şimdi olsa daha kolay kamufle ederdim. Neyse ki sonrasında söndürerek kurtardım.

Ulubey’i ben öldürmek ve Kurtlar Vadisi’nde ben de oynamak istiyorum.

O da rolünü oynuyor. Benim rolüm ölmekse, onun da öldürmek.

4 bin mesaj ve 12 bin kişi bizi dinliyor.

Memleketiniz neresi?

Aslen Rodos doğumluyum. İzmir’den Ankara’ya gittim. 40 yıldır da İstanbul’da oturuyorum.

15 bin kişi oldu izleyici sayısı… Bu çok güzel bir şey.

Diziden ayrılmayacağınızı umuyorum. Polat’a neden Ali demediğinizi öğrenmek istiyorum.

O bu yüzüyle Polat’tı. Hem ad fark eder mi? Ha Ali olur, ha Mehmet olur. O benim oğlumdu onun için hiç aklıma bile gelmedi.

Şu anda bile diziden bahsederken kimseyi kötülemiyorsunuz. Bence anne kelimesinin karşılığı sizsiniz.
Bu gece bana çok farklı duygular yaşattınız. Anne eşittir Serpil eşittir Nafize

Ben hepinizin annesiyim bunu unutmayın.

Seni ve Ömer Baba’yı severek izliyoruz. Konuşmalarınız öyle dersler veriyor ki… Başarılarınızın devamını diliyorum.

Çok teşekkür ederim izlemeye devam edin. Diziden çok şey öğreneceksiniz. Çok güzel yerlere gidiyor.
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER